vineri, 28 august 2009

E doar viata


Ti-a parut vreodata rau ca n-ai facut un lucru?

Fugi de posibilitati pentru ca ti-e teama de esec mai mult decat esti entuziasmat de posibilitatea reusitei. Risti cat mai putin, joci prudent pentru ca pierderea sa nu fie mare, dar de fapt ai pierdut de la bun inceput pentru ca te-ai pregatit de esec. Insa obtii ce doresti doar daca o faci cu gandul ca e doar o chestiune de timp pana sa reusesti.

Daca ai avea mai multa incredere in tine... Astepti sa iti dea cineva un mic impuls in directia corecta, sa iti spuna ca faci bine ce faci, cauti un motiv doar pentru a te porni. Si dupa ce ai sprijinul necesar, atunci iti dai drumul si iti areti fumusetea. Iti dai seama apoi ca nu ai nevoie de motiv sa faci ce iti doresti, doar de cineva care te sprijina.

Si ce daca ai patit-o cand ai iesit din locul tau sigur si te-ai lasat sa fii vulnerabil? In viata tre sa o patzajti ca sa inveti, pentru ca esti prea sceptic incat sa traiesti dupa sfaturile altora. Iar in clipa urmatoare te gandesti: macar o sa aiba cineva de invatat din experienta mea. Da, sigur... :D

Frumusetea e ca tu controlezi cat investesti, iar rezultatul e pe masura. Schimbi singuratatea certitudinii cu aventura posibilitatilor.


Kate Voegele - It's only life


6 comentarii:

  1. toolai .. zici ca mi`ai dat o palma.. sigur nu pentru mine ii postu ? :O mancamar rusinea.. pt mai multe informatii va rog sunati la numarul afisat pe ecran sau in privat la adresa.. hmm

    RăspundețiȘtergere
  2. mah, nu ma gandeam fix la tine...vezi sa pui gheata pe rana aia :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte fain postul... mi-a placut concluzia

    RăspundețiȘtergere
  4. Faine ganduri Dany,
    continua sa le exprimi unii chiar au nevoie sa le vada:)
    Mi-a placut ce ai scris ,asa e, uneori in viata pierzi lucruri cu adevarat valoroase din cauza ca nu ai curaju` sa-ti asumi responsabilitati iar legat de rezultatul a cea ce investesti, totdeauna se calculeaza exact n-ai cum trisa;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Io ma bucur ca macar un ~V~ are inspiratia sa scrie ceva calumea si sa nu fie fara folos...gz Daniel-san.


    P.S. faina melodia...

    RăspundețiȘtergere